Wij bieden nieuwkomers weer nieuw perspectief!
Talents for the Netherlands heeft als missie bedrijven toegang te geven tot het hoogwaardig arbeidspotentieel van nieuwkomers dat, door hun achtergrond als vluchteling, veelal buiten de reguliere arbeidsmarkt valt.

Onze organisatie
De initiatiefnemers van Talents for the Netherlands hebben jarenlange ervaring op het gebied van HR en Recruitment. Zij waren onder andere verantwoordelijk voor HR bij Zwitserleven, Unirobe Meeus Groep, ING Bank en NN-Group. Na beëindiging van hun actieve loopbaan hebben zij in 2019 besloten om, samen met de expertise en ondersteuning van een executive search organisatie, een nieuwe onderneming op te richten met als missie een nieuw perspectief te bieden aan onder andere nieuwkomers: Talents for the Netherlands.

Vacature als uitgangspunt
Talents for the Netherlands neemt vacatures van organisaties als uitgangspunt. Aan de hand van deze vacature gaan wij gericht op zoek naar potentiële kandidaten binnen communities van nieuwkomers. Onze recruiters spreken de taal van deze nieuwkomers en kennen de cultuur als geen ander. Dit stelt hen in staat om grote groepen nieuwkomers te bereiken en op een efficiënte wijze potentiële kandidaten voor de vacatures te vinden. Gedurende het gehele proces van recruitment tot en met introductie bieden onze meertalige recruiters ondersteuning aan zowel de werknemer als de werkgever.